E-mobilitás — mikromobilitás

WINDGOO B9 – A BEVÁSÁRLÓS ELEKTROMOS ROLLER

WINDGOO B9 – A BEVÁSÁRLÓS ELEKTROMOS ROLLER

Bevásárlás környezetbarát módon egy elektromos rollerrel? Mostantól ez sem jelenthet problémát!

 

A Windgoo a termékfejlesztés során mindig igyekszik szem előtt tartani a célközönség kívánságait, így került bele a kínálatba a legújabb e-roller, ami több szempontból is újdonságokat tartogat.


A Windgoo B9 modell a többi rollerhez hasonlóan tökéletes útitárs a városi ingázásokhoz, azonban a hátulra felszerelt kosárnak köszönhetően most már a közeli boltba is kényelmesen leugorhatunk vele.

 

A B9 emellett az első üléssel rendelkező Windgoo e-roller, a puha párnázott ülés és a masszív szerkezet teherbírása 120 kg. Sőt, a tervezés során még arra is ügyeltek, hogy elegendő helyet...


WINDGOO B20 – A PEDÁLOS ELEKTROMOS KERÉKPÁR

WINDGOO B20 – A PEDÁLOS ELEKTROMOS KERÉKPÁR

Pedálos és elektromos kerékpár egyben? Naná! Az összecsukható Windgoo/MoovWay B20 mini e-bike kétségtelenül a legjobb választás azoknak, akik most ismerkednek a környezetbarát közlekedéssel.

WINDGOO M12 - ELEKTROMOS ROLLER

WINDGOO M12 - ELEKTROMOS ROLLER

A Windgoo M12 összecsukható elektromos roller tökéletes választás a városi közlekedés és a mindennapok megkönnyítésére. Mindössze 13,5 kilójával könnyed és egyszerűen hordozható, ezáltal megbízható és biztonságos utazást biztosít rövidebb városi ingázások alkalmával.

WINDGOO B19 HORDOZHATÓ ELEKTROMOS MINIKERÉKPÁR

WINDGOO B19 HORDOZHATÓ ELEKTROMOS MINIKERÉKPÁR

A Windgoo B19 hordozhatóságban verhetetlen, tökéletes megoldás városi és város körüli rövid távolságok megtételére. Tervezői arra törekedtek, hogy megalkossák a lehető legkisebb és legkönnyebb elektromos kerékpárt. Az összecsukható váz kényelmes és egyszerű hordozhatóságot és tárolást biztosít a felhasználóknak.

A mikromobilitás a környezetbarát városi közlekedés jövője

A mikromobilitás a környezetbarát városi közlekedés jövője

A közlekedési dugók, a nehézkes parkolás és tisztább közlekedési alternatívát kereső nagyvárosi lakosság körében világszerte egyre népszerűbbek azok az elektromos eszközök, amelyeket rövidebb városi utak megtételére terveztek. A modern nagyvárosi közlekedésre megoldást kínáló mikromobilitási koncepcióban rejlő lehetőséget már számos európai és ázsiai országban felismerték. Mit jelent pontosan ez a fogalom, és hogyan jelenthet megoldást a városi közlekedés jelenlegi problémáira?

 

A mikromobilitás fogalmáról a modern, hordozható, könnyűsúlyú, rövid távú személyszállításra tervezett,kisméretű járművekkel kapcsolatban beszélhetünk, amelyek jellemzően egy, esetleg két utast tudnak szállítani és rövidebb távok megtételére tervezték. Ilyenek például az elektromos robogók ill. e-rollerek, az elektromos gördeszkák, az...