WINDGOO B19 HORDOZHATÓ ELEKTROMOS MINIKERÉKPÁR

A Windgoo B19 hordozhatóságban verhetetlen, tökéletes megoldás városi és város körüli rövid távolságok megtételére. Tervezői arra törekedtek, hogy megalkossák a lehető legkisebb és legkönnyebb elektromos kerékpárt. Az összecsukható váz kényelmes és egyszerű hordozhatóságot és tárolást biztosít a felhasználóknak.

A Windgoo B19 kiemelkedő motorteljesítménnyel rendelkezik, így doborzati és időjárási körülményektől függően egy töltéssel akár 15-18 km-es távot megtehetünk vele, maximális utazósebessége 25km/h. A meghajtásról 350W teljesítményű motor gondoskodik. A 36V / 6,0Ah lítium akkumulátor töltési ideje a gyorstöltési rendszernek köszönhetően csak kb. 3 óra.

A Windgoo B19 minden igényt kielégítő felszereltséggel rendelkezik a biztonságos közlekedéshez.  A modellen gyári felszereltség a töltöttségmérő, az első fényszóró, a csengő, az erős első és hátsó tárcsafék, és az intelligens hátsó féklámpa, amely fékezéskor felgyullad. Windgoo B19 környezetbarát, 100%-ban elektromos meghajtású, nincs károsanyag kibocsátása, használata kíméli a pénztárcáját és óvja a környezetet.


A bejegyzés megosztása


Szólj hozzá

2 hozzászólás

  • Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    • anqhrootns
  • Üdvözlöm,az lenne a kérdésem hogy ez a kerékpár milyen magasságú,illetve hogy felnőtt embernek is ajánlott e?

    • Tóth Tibor