WINDGOO B20 – A PEDÁLOS ELEKTROMOS KERÉKPÁR

Pedálos és elektromos kerékpár egyben? Naná! Az összecsukható Windgoo/MoovWay B20 mini e-bike kétségtelenül a legjobb választás azoknak, akik most ismerkednek a környezetbarát közlekedéssel.

Bár az Urben kínálatában több e-bike is hasonló paraméterekkel rendelkezik, azonban a Windgoo B20 mégis kiemelkedik a sorból.

A 350W-os motorral felszerelt elektromos kerékpárral 25 km/órával is biztonsággal suhanhatsz a városi utakon, a 36v, 6.0 AH lithium akkumulátornak köszönhetően pedig akár 15-18 km is megtehető egyetlen töltéssel.

A modell legnagyobb előnye a versenytársaihoz képest, hogy elektromos motorja mellett pedállal is hajtható, így, ha lemerül az aksi és épp nincs lehetőséged 2-3 órát tölteni, akkor is tovább haladhatsz az úti célod felé. Sötétedés után az első LED világítás, valamint a hátsó menetfény és féklámpa biztosítja a biztonságos közlekedést.

Ideális méreteivel a 19 kg-os kerékpár könnyen szállítható és összecsukható vázának hála a tárolása sem jelenthet gondot.

A Windgoo B20 férfiaknak és nőknek is kitűnő megoldás a városban való közlekedésre, hiszen sportosan, de valahol mégis elegánsan, és nem utolsó sorban környezetbaráton módon teszik szórakoztatóvá az utazást.

A további részletes termékinformációk ITT érhetőek el!


A bejegyzés megosztása


Szólj hozzá