WINDGOO B3 ÖSSZECSUKHATÓ MINI ELEKTROMOS KERÉKPÁR

Kicsi, könnyű, kényelmes és trendi – a Windgoo B3 mini e-bike kiváló választás a városi forgatagban. Az elektromos kerékpár különösen praktikus megoldás a belvárosban való közlekedés során, hiszen nem csupán megspóroljuk a dugóban töltött időt, a 100%-ban elektromos meghajtásnak köszönhetően óvjuk a környezetünket is.

 

Összecsukható vázának köszönhetően nem foglal sok helyet, így otthon vagy akár az irodában is tárolhatod anélkül, hogy problémát okoznál a családtagoknak és a kollégáknak. Sőt, mi több a hétvégi kiruccanásokat is megfűszerezheti egy kis izgalommal: csak dobd be a csomagtartóba, és próbáld ki szabadabb terepen is, biztosan nem fogod megbánni.

windgoo b3 urben.hu urben

A Windgoo B3 elektromos kerékpár 350W-os motorteljesítménye és 25km/h-s maximális utazósebessége garantálja a biztonságos és környezetbarát közlekedést. Az időjárás és az utak minőségétől függően akár 15-18 km-t is megtehetünk vele, az e-bike 36V / 6.0 AH lítium akkumulátora pedig már 2-3 óra töltés után újra menetre készen áll. A modellen a gyári felszereltség része a töltöttséget mutató LED kijelző.

További termékinformációk

A Windgoo tervezői törekedtek arra, hogy méretében és tulajdonságaiban mindkét nem képviselői megtalálják számításaikat, a B3 mini e-bike pedig tökéletesen megtestesíti a hatékony működés és az esztétikus megjelenés kombinációját.


A bejegyzés megosztása


Szólj hozzá

1 hozzászólás

  • Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    • fdrebnlcfb