WINDGOO B9 – A BEVÁSÁRLÓS ELEKTROMOS ROLLER

Bevásárlás környezetbarát módon egy elektromos rollerrel? Mostantól ez sem jelenthet problémát!

 

A Windgoo a termékfejlesztés során mindig igyekszik szem előtt tartani a célközönség kívánságait, így került bele a kínálatba a legújabb e-roller, ami több szempontból is újdonságokat tartogat.


A Windgoo B9 modell a többi rollerhez hasonlóan tökéletes útitárs a városi ingázásokhoz, azonban a hátulra felszerelt kosárnak köszönhetően most már a közeli boltba is kényelmesen leugorhatunk vele.

 

A B9 emellett az első üléssel rendelkező Windgoo e-roller, a puha párnázott ülés és a masszív szerkezet teherbírása 120 kg. Sőt, a tervezés során még arra is ügyeltek, hogy elegendő helyet biztosítsanak a lábnak, így az utazás nem csupán stílusos, de kényelmes is.

 

A 350 W-os motorral felszerelt modellnél a hatótáv töltésenként akár 20 km is lehet, ráadásul 4 óra alatt már készen is áll a következő útra. Az e-roller 36 V, 7.8 Ah-s akkumulátorral működik, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt.

 

A többi modellhez hasonlóan a B9 is könnyedén összecsukható és súlya mindössze 19 kg, így tökéletes a tömegközlekedésre, valamint a csomagtartóban is helytakarékosan szállítható. Kettős fékrendszerének köszönhetően biztonságos utazásra tervezték, a LED első lámpával és hátsó lámpával pedig sötétedés után is bátran használható.

 

A további részletes termékinformációk ITT érhetőek el!


A bejegyzés megosztása


Szólj hozzá

1 hozzászólás

  • Szeretném kipróbálni .Kéremszépen olyan cimet ahol ez lehetséges.Köszönöm

    • Németh Julianna