WINDGOO M12 - ELEKTROMOS ROLLER

A Windgoo M12 összecsukható elektromos roller tökéletes választás a városi közlekedés és a mindennapok megkönnyítésére. Mindössze 13,5 kilójával könnyed és egyszerűen hordozható, ezáltal megbízható és biztonságos utazást biztosít rövidebb városi ingázások alkalmával. 

A Windgoo M12 3 sebességfokozatban használható: kezdő sofőröknek 6 km/h sebességgel, míg a tapasztaltabbak akár 15-25 km/h-val is suhanhatnak rajta. A 36v-s Li-Ion akkumulátora 3-4 óra töltéssel akár 17-20 kilométeren át is kitart. A 250W-os kefe nélküli agymotor az első kerékben található.

A zökkenőmentes haladási élményt a 8,5 collos tömör, lyukacsos gumi, illetve az első-hátsó teleszkópos lengéscsillapító segíti, 15 fokig pedig az emelkedőn is felkapaszkodik az M12. Legyen napsütés, vagy zápor, a roller prémium vízálló (IP 54 besorolású) anyagból készült, ezáltal az úton szembejövő pocsolyáktól sem kell tartani.

A Windgoo M12 tökéletes társ a mindennapok városi közlekedésére, LED kijelzője a sebességet, a töltöttség szintjét és az üzemmódot mutatja a használójának, az első kerékben található motorfék, illetve a hátsó tárcsa- és taposófék pedig sima, biztonságos megállást biztosít.

A részletes termékinformációk ITT érhetőek el!


A bejegyzés megosztása


Szólj hozzá